Polinéziai Ma-Uri masszázs

Ez egy rendkívül hatékony és gondosan összeállított masszázs, amely az ősi polinéz gyógyító hagyományokon és filizófián alapul

A masszírozott személy egy speciális fejtámlával ellátott masszázsasztalon fekszik, amelyet egy nagyméretű törölközővel borítanak be, amely egyenként feltárja és betakarja az egyes testrészeket, így biztosítva a kliens intimitását.

A masszőr meleg olajjal masszírozza a testet alkarjával és kezével, saját testsúlyát és a mozgás dinamikáját kihasználva.

A masszázs során felfedezzük, hogy kik vagyunk, és milyen kapcsolatokat építünk. Illetve megtanuljuk azt is, hogyan fejleszthetjük őket.

90 perc

19.000Ft

Vélemények rólunk

Lina Melendro

2022-02-24

5/5

(A Google fordítása) Valentin napon elmentem egy teljes masszázsra és nem is lehetnék elégedettebb! Megérkezésemtől kezdve barátságosan fogadtak, még egy thai teával is megkínáltak. Nagyon hangulatos a hely és profik a masszőrök, fájt a hátam és a masszázs után sokat javult, mondhatni tudják mit csinálnak.

Remélem hamarosan újra megyek, mert a masszázs nagyon megérte! 🙂

Ádám Jenei

2022-03-01

5/5

Életemben először voltam Thai masszázson és 60 perces olajos thai masszázst választottam.

A masszázs előtt lehet olajat választani ami külön tetszett.
A szalon nagyon hangulatos. Egy bambusszal kirakott lépcső visz fel az emeletre, ahol egy középen tolóajtóval elválasztott teremben vannak a kezelések.

A masszőrök nagyon kedvesek és gyakorlottak és annak ellenére, hogy nem nagyon beszélnek magyarul nagyon kommunikatívak és figyelmesek.

A hátamban lévő csomókat egy az egyben kimaszírozták ami elég nagy felfrissülés volt. A kéz masszázs úgy gondolom, hogy önmagában is megérne egy órát. Nem is gondolná az ember, hogy mennyire kellemes és frissítő. Plusz, hogy van náluk infraszauna is, amit most nem próbáltam ki de a következő alkalommal biztosan beülök egy fél órára : )

A masszázs után teával kínáltak, ami elég jól esett. Úgy gondolom abszolút jó döntés volt a Wairua szalon.

Ajánlom mindenkinek. Nekem nagyon bejött.

Zoltán Jámbor

2021-09-21

5/5

Újra vissza kell ide jönnöm! Nagyon köszönöm a masszázst, minden porcikám hálás érte! Igényes, tiszta és hangulatos a szalon!

Tina Zheng

2021-12-29

5/5

(A Google fordítása) A legjobb masszázs Európában! A kiszolgálás barátságos és átgondolt. Az ár nem magas, és a környezet egyszerűen a legjobb. Méltó élmény Budapesten. Itt mindenkinek repülnie kell, hogy élvezze!

Daniel S.

2022-02-24

5/5

(A Google fordítása) Az itt kínált masszázs a legjobb minőségű. Nagyon tiszta és nyugodt hely a kikapcsolódásra. Igazán profi személyzet, szakképzett és tapasztalt. Gondoskodnak a hátfájásról vagy más állapotokról. Sokfelé jártam a világon, ez egy 100% -ban hiteles thai masszázs, mint Bangkokban. Kérje Praew-t vagy Natty-t, ők rendelkeznek a legtöbb tapasztalattal, és pontosan tudják, mit csinálnak. Van még két napunk és hétfőn újra jövünk 🙂

Alejandra Salem

2021-09-11

5/5

(A Google fordítása) A barátommal mentünk, és mindketten elvégeztük a hagyományos thai masszázst, Preaw és Natty fantasztikusak voltak!! Határozottan visszatérünk. 100% -ban ajánlott !!

alaeddine sabbagh

2022-03-19

5/5

(A Google fordítása) Kedves és vendégszerető emberek!

A ma-uri masszázs egy spirituális terápiás forma, amely a fizikai test masszírozásán alapul.

Érzelmi szinten a masszázs segít megszabadulni a félelmektől és elakadásoktól, és segít megszabadulni a bosszantó gondolatmintáktól és szokásoktól.

Ily módon visszanyerjük érzelmi stabilitásunkat, és hajlandóbbá válunk arra, hogy megvizsgáljuk a problémákat, és keressük a megoldási lehetőségeket.

Fizikai szinten a masszázs tisztítja és méregteleníti a testet azáltal, hogy javítja a nyirok és a testnedvek áramlását, növeli a szervezet immunitását, pozitív hatással van az emésztőrendszerre, serkenti a vérkeringést, rugalmasabbá teszi az ízületeket, és általános ellazulást okoz.

Sokan nagyon könnyűnek érzik magukat a kezelés után. A masszázs helyreállítja az elveszett kapcsolatot a testtel, és lehetővé teszi a stresszel szembeni tudatosabb védekezést.

 

Masszőreink

Végtelenül kedves, figyelmes és szakmailag képzett masszőreink Thaiföldről érkeztek hozzánk, s birtokukban van a Thai masszázsfajták alkalmazásának ősi, autentikus tudása.

Praew

Natty

Pon

Hasznos Infók

Galéria

Itt találsz bennünket

Budapest, 13. kerület Visegrádi u. 8, 1132

Szalonunk csak 300m-re található a Vígszínháztól és 100m-re a Szent István körűttól.

További masszázsaink

Láb, Fej, Nyak, Váll, Kéz Masszázs

Ellazít de fel is ébreszt, akkor ajánljuk ha inkább ülő masszázst szeretnél és sok irodai munkát végzel.

30 perc 

4500Ft

Tradicionális Thai Masszázs

Tökéletes relax masszázs a thai tradicionális masszázs előnyeivel, de a jellemző nyújtások nélkül.

60 perc 

7000Ft

Talp
Masszázs

Fejfájás ellen és a sok irodai munka káros hatásainak ellensúlyozására a legjobb választás.

60 perc 

7000Ft